Eerste Freeroll Poker in Leek smaakt naar meer

Afgelopen zaterdag 17 september organiseerde het Leekster bedrijf Poketi Pokertafels in samenwerking met het Sportcentrum Leek voor de eerste keer een grote Freeroll Poker in het Sportcentrum Leek. Met ruim 200 inschrijvingen voor deze eerste editie kreeg het toernooi meteen de status van een van de grootste toernooien van Noord Nederland. Het deelnemersveld was afkomstig uit de drie noordelijke provincies en een aantal deelnemers uit Noord- Holland.
Nadat Burgemeester B. Hoekstra van de gemeente Leek alle deelnemers had verwelkomt en de magische woorden uistprak schuffle up and deal kon het toernooi om 1/2 12 van start. Vanaf het eerste moment was er volop spanning in de hal van het Sportcentrm Leek. De fiches klikten dat het een lust was. Gespeeld werd om de eer en een aantal prijzen beschikbaar gesteld door Poketi Pokertafels en Unibet. Poker is niet een spel dat in een uurtje klaar is, dat bleek ook zaterdag in het Sportcentrum Leek. Tegen 10 uur ’s avonds was de finaletafel bepaald en om 1 uur ’s nachts kon de directie van Poketi Pokertafels de heren Wouter Lautenbach en Sjoerd Jan Gispens de hoofdprijs overhandigen aan de heer van Putten uit Den Helder, die met een winnend paartje Azen de hoofdprijs in de wacht sleepte. Gesproken mag worden van een goed georganiseerd toernooi dat zeker naar meer smaakt.

Over catthysplace

allesdoener
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Eerste Freeroll Poker in Leek smaakt naar meer

  1. gerard zegt:

    zou graag zien dat er dit jaar nog zo een toernooi komt wil ik zeer zeker mee doen ben er vorig jaar te laat achter gekomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s