Zeskamp slaat aan in Zevenhuizen

DSC_1393

 

Na 25 jaar touwtrekken op de dinsdagavond op het korfbalveld van Sparta heeft de korfbalvereniging het roer omgegooid. Voor de dinsdagavond tijdens de feestweek staat nu de Zeskamp op het programma voor straten, buurtverenigingen of gelegenheidsgroepen.

DSC_1580

Met tijdens de eerste editie 8 deelnemers reageerde Zevenhuizen iets afwachtend op dit nieuwe onderdeel.  Gaandeweg de wedstrijd werden zowel deelnemers als ook het talrijke publiek steeds enthousiaster.

DSC_1461

Met onderdelen als skilopen, kruiwagenrace, spijkerbroek hangen, grote bal jongleren, hindernisbaan en de zeephelling werd professioneel de zeskamp neergezet. Als rode draadspel moesten de deelnemende ploegen voor de extra punten de bus van Rickotrans trekken.

DSC_1371

DSC_1549

Hilarische taferelen waren dan ook dinsdagavond te zien op de diverse onderdelen. Vooral het skilopen was voor een aantal deelnemers moeilijk.  Geconcentreerde gezichten bij het spijkerbroek hangen. Niet opgeven voor de eer van het team was zeker te zien op de grote bal waarop een deelnemer kruipend vooruit moest zien te komen. Maar de grootste obstakels waren toch de hindernisbaan en de spekgladde zeephelling die door de volledige teams genomen moest worden. Dit leverde voor het publiek de meest hilarische taferelen op.

DSC_1770

De Zeskamp werd gewonnen door de Veldstreek.

 

Meer foto’s zijn te zien op:


http://www.oypo.nl/4B2727135719145E

Advertenties

Over catthysplace

allesdoener
Dit bericht werd geplaatst in zevenhuizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s