Ruim 1500 oliebollen naar Leekster Voedselbank

DSC_8503a

Dat de decembermaand een feestmaand is voor iedereen dat beseffen de vrijwilligers van de Voedselbank Roden/Leek zich maar al te goed. Juist in december is het  voor de vele clienten die noodgedwongen een beroep moeten doen op de voedselbank een van  de moeilijkste maanden van het jaar.

Gelukkig worden er deze weken al heel wat voedselpakketten ingezameld via de regionale omroepen. Maar juist voor de eigen gebruikers zetten de vrijwilligers van de voedselbank hun beste beentje voor om de decemberuitgifte extra feestelijk te maken.

DSC_8493aDe ruim 100 gezinnen die gebruik maken van de voedselbank in Roden en Leek werden vrijdag nog eens extra verwend door een gulle gift van Damkat Oliebollen op De Dan in Leek.  Afgelopen jaar werd deze oliebollenkraam in de nationale oliebollentest nog uitgeroepen tot beste bakker van de provincie Groningen. Voor Daniel Teekens en Anita Damkat is het maken van een perfecte oliebol een dagelijkse uitdaging, waar alle liefde en energie in gestoken wordt.

DSC_8494aAl jaren dragen zij de voedselbank een warm hart toe, wat ieder jaar resulteert in een megaproductie van oliebollen en krentenbollen voor de voedselbank.

Het is dit jaar de zevende keer dat Daniel Teekens vroeg op staat om eerst de oliebollen voor de voedselbank te gaan bakken. Maar liefst 1500 oliebollen werden vrijdagmorgen op De Dam in Leek overgedragen aan de Voedselbank.

Over catthysplace

allesdoener
Dit bericht werd geplaatst in allerdaags4e zaken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ruim 1500 oliebollen naar Leekster Voedselbank

  1. mick uit hoogezand zegt:

    hoi daniel dit is me nummer 0687121801 ik kan alles bel ne als je hulp nodig heb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s