Hoeveel geluk kun je hebben

dsc_0006aHet afgelopen jaar is voor mij een van veel voorspoed geweest. Na jaren van moeilijkheden en lege koelkasten is dat volledig veranderd. De koelkast is het hele jaar goed gevuld geweest. Ik loop nu door de winkel met in mijn achterhoofd de gedachte; Dit heb ik niet nodig, ik heb het al. Een hele verandering en er volgden nog meer.

DSC_0005a

Er voltrok zich een wonder begin dit jaar waar ik erg blij mee ben. Om me heen alleen maar lieve mensen waar ik het goed mee heb. Ook de dieren om me heen floreren goed onder mijn goede omstandigheden.DSC_0006a

Hoewel mijn leven vooral uit draadjes bestaan geniet ik ook van de dieren die ze produceren.

DSC_0012aEn niet alleen de vogeltjes worden vetgemest, maar ook een eekhoorn pikt iedere dag zoveel als ie kan van de voedertafel. Iedere morgen is de tafel leeg zijn alle vetbollen als sneeuw voor de zon verdwenen.

Hoe goed was het om in mei alle markten af te zeggen en op avontuur te gaan met een lieve vriendin. Wat een prachtige dagen waren dat. Volledig bijgetankt terug thuis bleef het geluk aan mijn zijde.

18921904_10209416613597218_1066794452345128275_n

Goede zomermarkten hulp daarbij uit onverwachte hoeken en iedere dag weer heerlijk aan het spinnen en vooral sokken breien om de voorraad op peil te houden. Maar ook gewoon genieten van al die mensen en andere taferelen die aan mij voorbij trekken aan de kraam is heerlijk.DSC_0044a

DSC_0002aIk ben alleen blijven steken in mijn jaarproject. Een grote mandala wil niet van mijn naald af komen, er is een kleinere die prioriteit heeft en beslist op tijd af moet.

DSC_0003aAlweer zo’n wonder. Maar ik maak het met liefde, want het betekent nog meer genieten.

DSC_0005aAls ik dan vanaf kerstavond ook nog met een nieuwe kan beginnen weet ik dat de grote mandala moet wachten en vast ergens in 2018 afgemaakt gaat worden.

DSC_0012aZover is het nog niet we gaan eerst van de oliebollen genieten. Ik wens jullie allemaal een heel goede jaarwisseling en alle geluk in 2018.

Over catthysplace

allesdoener
Dit bericht werd geplaatst in persoonijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hoeveel geluk kun je hebben

  1. groninganus zegt:

    Een even plezierig 2018 als ’t jaar 2017 geweest is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s